Vila deosebita de vanzare in Salicea, langa Cluj Napoca – AR17974

Aresco Imobiliare ofera spre vanzare vila deosebita, constructie in stil American, pe un singur nivel, situata in Salicea, la 15 minute de Cluj-Napoca.
Construita in anul 2020, pe un singur nivel, cu suprafata utila de 225 mp si teren de 1200 mp, vila este compusa din : 3 dormitoare, din care doua dormitoare matrimoniale (fiecare cu baie proprie si dressing), birou, 3 bai, spalatorie si garaj dublu.
Proprietatea impresioneaza prin design, locatie, finisaje dar si prin dotarile moderne. Constructia a fost gandita astfel incat spatiul din mansarda sa se poata folosi in diverse scopuri.
Livingul si bucataria( open space), au impreuna o suprafata generoasa si ofera un spatiu deschis si luminos, ideal pentru petrecerea timpului in familie sau pentru organizarea evenimentelor sociale.
Bucataria este complet utilata si mobilata cu mobila importata din SUA, cu un design rafinat si functionalitate.
Incalzirea prin pardoseala, oferita de pompa de caldura, asigura o temperatura placuta in toata casa, indiferent de anotimp, iar panourile solare instalate ofera un confort suplimentar.
Imobilul dispune de aprovizionare cu apa fluviala si de fantana proprie, cu capacitatea de 6000 de litri, semineu, curent trifazic, fosa septica ecologica, sistem de supraveghere si iluminare dotat cu senzori de miscare.
Casa este retrasa fata de drumul principal, cu acces pe un drum privat, dotat cu bariera, fapt care confera liniste, siguranta, intimitate dar si o priveliste superba spre munti.

Pret de vanzare : 649000 Euro.

Preț: 649000€

Caracteristici

Tip oferte: Vanzare
Caută după ID:
Adresa:Salicea
Zona:Salicea
Oraș:
Cartier Cluj:
Comună/sat:Salicea
Etaj:P
Suprafață teren:1200 mp
Suprafață utilă:225 mp
P.O.T.:
Terase:1
Terase:1
Compartimentare:Decomandat
Nr. camere:5
Nr. băi:3
Nr. bucătării:1
An construcție:2020
Front la stradă:20 metri
Amplasament:

Agent

Prezentare ofertă PDF