Login form
Sorry, User can NOT register!

Prezentare

Acest articol este disponibil si in: Engleză Franceză

Agenţia imobiliară ARESCO Imobiliare Cluj-Napoca împreună cu partenerii săi, oferă servicii complexe de consultanţă imobiliară: promovarea ofertei în presă, pe site-urile de specialitate şi pe site-ul agenţiei, asistenţă şi consultant în vânzare/închiriere, întocmirea contractelor, asistenţă în vederea obţinerii creditelor imobiliare, asistenţă şi consultanţă juridică, asistenţă şi consultanţă financiară, analiză şi consultanţă în afaceri pentru investitori.

Aresco Imobiliare - prezentareAm făcut acest pas pentru a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranţă şi promptitudine în realizarea tranzacţiilor şi a consultanţei imobiliare, oferind clienţilor noştri soluţii şi reprezentând interesele acestora pe toată durata tranzacţiei.
Împreună cu partenerii noştri dorim să promovăm un alt mod de a oferi consultanţă imobiliară şi financiară, un mod mai etic în care să fie urmărite interesele tuturor părţilor implicate în tranzacţie, un mod societal de a intermedia şi a oferi consultanţă.
Societatea noastră vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să obţină credit ipotecar pentru achiziţionarea unei locuinţe şi oferă consultanţă şi ajutor în întocmirea dosarelor de creditare la diferite bănci, oferind clienţilor noştri asistenţa pe toată durata desfăşurării tranzacţiei.
Avem certitudinea că vom găsi astfel de parteneri interesaţi de a încheia tranzacţii imobiliare prin intermediul nostru.